Klubmesterskab 2010, resultater

Så var det dagen hvor vi skulle finde vores klubmester i hhv. Dame og Herre. Der var mødt et flot antal spillere op fra strikers. Vi var 5 damer og 14 herre. I år havde vi lavet det således, at vi startede med at spille 6 serier indledende, også gik hhv. de 4 bedste damer og herre videre til trinfinale. Det hele startede kl. 10 hvor vi skulle spille de 6 indledende serier. Vi startede med at trække lod om hvor man skulle spille. Vi var 2 mand pr. bane, dog med 3 på den ene. Det fik vi dog hurtig lavet om på, da vi kunne se at vi ville blive fanget af tidspresset. Så vi fik en bane mere og det kørte. Allerede fra start blev der vist noget rigtig godt bowling. Tine lavede 256. Rigtig flot og en solid start for hende i damerækken. Det gik planmæssigt for de resten af de 6 serier, vi skiftede bane efter 2 serier. Det så meget spændene ud efter indledende.

Der var indlagt noget dejlig spisning, med en rigtig lækker buffet.

Efter maden, blev der uddelt præmier i vores løbende turnering vi har spillet her i foråret. Tillykke til Sven og Hans Erik, som blev 1 og 2 i A-Rækken. Tine og Gert i B-Rækken. Sven vandt således holdturneringen, hvor man skal indsamle point.

I Trinfinalerne var det rigtig spændende. I damerne var der ingen ombytning i forhold til indledende. Hos herrerne byttede Kedde plads med Simon.

Klubmesterne: Tine Jørgensen Sven Christensen

Alle havde en god dag med noget godt bowling. På gensyn næste år : ) !

Resultater fra klubmesterskabet 2010

Dette indlæg blev udgivet i Klub-info og -kampe. Bogmærk permalinket.